Köp presentkort

Tyvärr säljer vi för närvarande inga nya presentkort. Det går lika bra att betala när man kommer för att flyga. Orsaken är corona-viruset som gör att vi inte har lika många simulatorflygningar tillgängliga.

Vi erbjuder alla presentkort daterade från 1 april 2018 inlösen till inköpssumman. De som önskar utnyttja erbjudandet skickar in sitt presentkort och skriver på baksidan av kortet vem som betalt kortet och även det kontonummer som pengarna skall sättas in på.Erbjudandet gäller fram till 1 mars 2021.

 OBS De presentkort som köpts under 2019 och 2020 och är daterade efter 1 juli 2019 skall inte inlösas och kan användas som betalning vid bokade flygningar under hela giltighetstiden som är 2 år från inköpsdatum. Bokningstider för simulatorflygningar kommer att finnas på vår hemsida.

Gör enligt följande (gäller för tillfället inte)

Betala in summan (350 kronor för 30 minuter alternativt 700 kronor för 60 minuter) till vårt bankgiro 118-2732. OBS Glöm inte att noga skriva namnet på den som betalar in pengarna och skriv också vilket presentkort det gäller och om det skall vara fler än ett presentkort.

När betalningen via banken är klar: (gäller för tillfället inte)
Skicka ett mail till: f15flygmuseum@hotmail.com
I det mailet måste ni skriva vem som betalat in pengarna, vilket/vilka presentkort ni vill ha,  och adressen till den som vi skall skicka kortet/korten till.

Har ni några frågor är ni välkommen att kontakta oss på tfn: 0270-142 84.