Aktuellt

Flygmuseet drivs ideellt av F15 Kamratförening. Alla som är intresserade av att bevara historien om flottiljen F15 och att hjälpa till i museet är välkomna som medlemmar. Det är inget krav att tidigare ha arbetat på flottiljen. Medlemskap ett år kostar 200 kronor och för hela familjen 250 kronor. Stödmedlemmar är naturligtvis också välkomna. Medlemskapet ger gratis inträde och vår medlemstidning JetaBocken som utkommer en gång per år, samt också rabatterat pris i vår flygsimulator. Medlem har en rabatt på 100 kronor på kostnaden för 60 minuters flygning.


Museet och fiket är öppet varje dag 1000-1600. Bokningar till flygsimulatorn via vår hemsida.
 
Inträde: 80 kronor över 18 år, 20 kronor 7-17. Under 7 år = gratis

Museet firar 25-års jubileum lördag 27 juli 2024. Besök av Dc3 Daisy,Sk16, B17, Sk50. Den finska Dc3 har nu bekräftat att de kommer. Ett unikt tillfälle att se dessa båda som var med vid Operation Overlord 1944. Det blir också ett mindre MILITÄR-loppis. Vi säljer uniformsdetaljer, märken, unika klädhängare m.m. Det kommer också en helikopter som erbjuder kortare flygturer för 450 kronor. Totalt kan 5 personer flyga samtidigt. Bokas på plats.

30 minuters flygningar i simulatorn bokas på plats denna dag. Bokningen börjar 1000. Biljetter köps i receptionen. Kostar 350 kronor per 30-minuters flygpass.

Många föreningar visar sin verksamhet, det serveras kólbullar, fika, glass, hamburgare, korv m.m.

OBS Fritt inträde och fri parkering den 27 juli. Vi öppnar klockan 1000, men det går att komma och parkera tidigare från cirka 0900. Parkeringsvakter anvisar plats.

Den som är medlem i Flygande Veteraner kan själva boka plats i Daisy-flygning den 27 juli. Ni skriver ut medlemskortet från det mail ni fått och använder koden att logga in på hemsidan och boka plats.

Det händer många saker på museet. Flera bussresor är redan inbokade under maj och juni. En utställning om klargöringsplatser för attacken i Bakom är under konstruktion. En skola vill komma och få guidning i museet. Några skolelever gör en praktikdag den 8 maj m.m.