Bokning & Öppettider

Frågor om simulatorn via e-post f15flygsimulator@outlook.com
eller telefon 0270-142 84.

Boka tid

Nu kan du boka direkt via knappen BOKA TID. Fyll i dina uppgifter så får du en bekräftelse på din bokning via mail och du får också en påminnelse dagen före via ett SMS. Välj 60 minuter eller 30 minuter så kan du se vilka lediga tider som finns att boka. OBS, Försök att komma minst 15 min före beställd flygtid för att hinna med nödvändig genomgång före flygning. Våra datorer kan också behöva lite extra tid för omstart vid behov.

Det kommer tyvärr att bli reducerade antal flygningar i simulatorn på grund av brist på instruktörer som i sin tur beror på Coronaviruset. Det gör att vi inte kan garantera att de som köpt presentkort kommer kunna använda korten inom giltighetstiden. Vi erbjuder därför att alla giltiga presentkort daterade från 1 april 2018 erbjuds inlösen till inköpssumman. De som önskar utnyttja erbjudandet skickar in sitt presentkort och skriver på baksidan på kortet vem som betalat kortet och även det kontonummer som pengarna skall sättas in på. Erbjudandet gäller fram till 1 mars 2021

OBS. Presentkort inköpta under 2019 daterade efter 1 juli och presentkort inköpta 2020 skall inte lösas in och gäller som betalning för bokade flygningar i simulatorn under hela sin giltighetstid, som är 2 år från inköpsdatum. Tider för bokning kommer att läggas ut under våren.

Tyvärr säljer vi nu inga nya presentkort  för tillfället.

Minimi ålder & längd för simulatorn: 15 år & 160 cm. Ett flygpass på totalt 1 timme kostar 700 kr.  Ett kortare "prova på flygpass" på totalt 30 min kostar 350 kr. Endast en pilot får plats i kabinen. Medföljande kan vara åskådare och se hur piloten flyger. Fotografering tillåten i hela muséet, även under flygning.

OBS! Vid simulatorflygning får flygare + 1 medföljande fri entré till hela muséet.

Passen ligger på 60 alternativt 30 minuter och före varje flygning får man några  minuters utbildning för att kunna hantera instrumenten och reglagen i kabinen. Utbildningen genomförs av instruktörer som i de flesta fall är f.d. flygförare som utbildat flygvapnets piloter i att flyga AJ37 Viggen.

Extra bokningar med grupper eller evenemang enligt överenskommelse.

Köp presentkort